FETTFRYSNING

FETTFRYSNING MED COOL SHAPE

Vill du bli av med fettdepåer runt mage, under rumpan, in- eller utsida lår eller kärlekshandtag men har svårt att lyckas med det trots fysisk aktivitet och en god kosthållning? Då är Coolsculpting en behandling för dig!
Cool shape reducerar permanent dina fettdepåer genom en ny behandlingsteknik. Coolsculpting är en kontrollerad nedkylning av underhudsfettet. Effekten av nedkylningen innebär att fettcellerna skadas av kylan och orsakar en naturlig celldöd utan att skada omkringliggande vävnad som hud, muskler och nervtrådar.
Redan efter 2-3 veckor syns de första resultaten. Därefter fortsätter kroppen att bryta ner fettcellerna på det behandlade området.
Fettreducering med cool shape är ett alternativ till fettsugning men utan att behöva göra större kirurgiska ingrepp och dessutom slipper du återhämtningstiden.

MER INFORMATION OM FETTREDUCERING MED KYLA – CRYOLIPOLYSIS

CoolSculpting
CoolSculpting är en icke-kirurgisk behandling som säkert och effektivt fryser bort oönskade fettdepåer. Envist fett som varken biter på träning eller diet kan reduceras med hjälp av CoolSculpting.

Om CoolSculpting
Envist fett som inte försvinner med hjälp av träning eller kost är något som kan reduceras med CoolSculpting. Det finns ett flertal områden på kroppen där envist fett sätter sig, t.ex. magen, insida lår, kärlekshandtag eller armarna (gäddhäng). Tack vare CoolSculpting är det nu möjligt att ta bort detta fett, helt utan kirurgi.

CoolSculpting är den enda ledande icke-kirurgiska behandlingen som effektivt, säkert och permanent fryser och avlägsnar oönskade fettdepåer från din kropp. Det behövs inga nålar, inga särskilda dieter och innebär ingen konvalescens.

Mer än 4 miljoner behandlingar har genomförts över hela världen och behandlingen är godkänd av FDA (amerikanska motsvarigheten till Läkemedelsverket) och har EU:s CE-märkning.

Så fungerar CoolSculpting

CoolSculpting gör det möjligt att frysa ned och avlägsna fettceller utan att skada omkringliggande vävnader tack vare sitt Anti-Freeze Detect System. Genom att tillsätta kontrollerad kyla extraheras energi från fettcellen som därmed dör, då fettceller är extremt känsliga för kyla. När fettceller dör startar en naturliga process i kroppen som stegvis reducerar fettlagrets tjocklek. Denna process pågår i upp till 4 månader.

CoolSculpting resulterar i synbar och mätbar reducering (ca 20-25%) av fett på områden på kroppen som behandlats. Och fettcellerna som behandlats är borta för gott. Redan efter tre veckor kan du se resultat och det slutgiltiga resultatet ses efter en till fyra månader.

Under behandlingen kan du sitta eller ligga ned bekvämt och läsa, arbeta på en laptop eller kolla på film. Du kan självklart även passa på att t.ex. göra en Hollywood peel eller en Skinboosters samtidigt.

För vilka passar CoolSculpting?

CoolSculpting är lämpligt för dig som inte överväger kirurgi men som ändå vill förändra kroppsformen utan t.ex. särskild diet eller träning. Det är däremot inte utformat som en metod för viktnedgång för överviktiga.

Då varje enskild patient är unik, med unika förutsättningar och önskemål, rekommenderar vi alltid en skräddarsydd behandlingsplan, som tas fram tillsammans med våra utbildade hudterapeuter vid konsultationstillfället. Det räcker ofta med endast en behandling men i vissa fall kan det behövas 2-3 behandlingar.

Vilka områden kan behandlas?

 • Mage (putmage)
 • Lår (ridbyxlår & insida lår)
 • Kärlekshandtag
 • Armar (gäddhäng)
 • Bh-valk
 • Knä
 • Haka (dubbelhaka)
 • Manliga bröst/gynekomasti (i vissa fall)
 • Etc.

Fördelar med CoolSculpting

 • Tar bort envist fett som inte biter på varken kost eller träning.
 • De som är genetiskt lagda att endast lägga på sig fett på t.ex. låren kan med fördel behandlas med CoolSculpting.
 • För den som inte överväger kirurgi är CoolSculpting ett bra alternativ där varken lokalbedövning eller narkos behövs.
 • CoolSculpting innebär ingen konvalescens och du kan återgå till ditt vanliga liv direkt efter behandlingen.

UNNA DIG EN VÄLGÖRANDE BEHANDLING I VÅR SKÖNA MILJÖ!