HUDFÖRYNGRING

HUDFÖRYNGRING MED VENUS FREEZE

Venus Freeze är en revolutionerande behandling som effektivt minskar omkrets, celluliter, slapp hud och rynkor. Venus Freeze använder pulserande magnetiska fält, som ökar mängden syre, näringsämnen och blodcirkulationen i huden, vilket ger en omedelbar och långvarig lyster. Venus ger dig som patient en säker, behaglig och smärtfri behandling av ansikte, kropp och hals.

VENUS FREEZE

Venus Freeze är en revolutionerande behandling som effektivt minskar omkrets, celluliter, slapp hud och rynkor. Venus Freeze använder pulserande magnetiska fält, som ökar mängden syre, näringsämnen och blodcirkulationen i huden, vilket ger en omedelbar och långvarig lyster. Venus ger dig som patient en säker, behaglig och smärtfri behandling av ansikte, kropp och hals.

HUR FUNGERAR VENUS FREEZE?

Venus Freeze använder sig av en patenterad teknik som heter (MP)2 som kombinerar multi-polär radiofrekvens och pulserande magnetiska fält, för att skapa en lugnande och terapeutisk värme i huden. Hudåtstramning, minskning av rynkor och celluliter uppstår eftersom att multi-polär radiofrekvens skapar en värmereaktion i huden vilket stimulerar kroppens naturliga läkningsprocess. Denna process skapar nytt kollagen och elastin fibrer. Det aktiva kollagenet i huden drar ihop sig och skapar en fastare och jämnare hud med mindre rynkor och celluliter.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?
Terapeuten börjar med att applicera en behandlingsgel på det utvalda behandlingsområdet. Denna gel hjälper applikatorn att lättare glida på hudens yta. Terapeuten väljer ut rätt storlek på applikatorn och börjar sedan att behandla huden. Många patienter upplever Venus Freeze behandlingen som mycket avslappnande.
Behandlingarna tar ungefär 30-40 minuter beroende på behandlingsområde. Du kan förvänta dig att se en stegvis förbättring genom hela behandlingskuren. Det rekommenderas minst 6 behandlingar för ansiktet, 8 behandlingar för hals och 10 behandlingar för kroppen.

VEM KAN BEHANDLAS?
Eftersom att Venus Freeze värmer vävnad under hudens yta, så kan nästan alla hudtyper behandlas. Venus Freeze är inte ett alternativ för dem som behöver gå ner väldigt mycket i vikt eller är i behov av kirurgi. Denna behandling är utformad för patienter som har ett BMI under 30 och vill leva ett hälsosamt liv

UNNA DIG EN VÄLGÖRANDE BEHANDLING I VÅR SKÖNA MILJÖ!