LPG LIPOMASSAGE

LPG LIPOMASSAGE

Vi har mest kunskap och längst erfarenhet av LPG kroppsformning och cellulitbehandling. LPG lipomassage avlägsnar envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, lår och stjärt samt stramar upp slapp hud med en underbart skön, djupgående massage-metod.

BOKA TID FÖR LPG BEHANDLING IDAG!‎

LPG

LPG Lipomassage som behandlingen också kallas är en teknik som används för att utföra s.k. mekanisk bindvävsmassage med hjälp av vaccumsug och motoriserade rullar. Tekniken uppfanns av en fransman vid namn Luois Paul Guitay, därav namnet LPG. LPG är en unik och patenterad teknologi med mer än 20 års erfarenhet, referenser från hela världen och 85 vetenskapliga publicerade studier att luta sig emot.

Lipomassage® kan också vara ett bra alternativ till fettsugning för de personer som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp, eller som av olika anledningar inte anses vara lämpliga för fettsugning. Om du redan har gjort en fettsugning, eller ska göra en, så är behandlingen ett oumbärligt komplement! Idag rekommenderar de flesta seriösa plastikkirurger sina patienter att komplettera med LPG-behandlingar.Du får då bättre cirkulation och mindre vätskeansamlingar, som leder till snabbare läkning. Riskerna för ödem och ojämna resultat minskar också drastiskt.

LIPOMASSAGE är en 100 % naturligt slimmande teknik. LPGs patenterade bearbetande individuellt styrda och motoriserade rullar tillsammans med vacuumsug, behandlar genom att den separerar vävnadslagren och sätter igång kroppens egna system att göra sig av med lagrat fett samt öka produktionen av kollagen- och elastin.

LPG Lipomassage hjälper dig att:

  • Reducera överflödigt fett på problemområden
  • Reducera celluliter
  • Framhäva kroppens konturer
  • Forma och lyfta rumpan
  • Öka fettförbränningen
  • Mjuka upp hård bindväv
  • Öka hudens elasticitet och spänst
  • Öka lymfdräneringen
  • Hjälpa din hud inför och efter operation
  • Lindrar muskel- & ledvärk

UNNA DIG EN VÄLGÖRANDE BEHANDLING I VÅR SKÖNA MILJÖ!